onsdag 19. desember 2012

noen forvirrende oppklaringer

Siden kalenderen er lett som få og dere stort sett gjetter alle plakatene, så er det jo bare en ting igjen. Og det er jo den evinnelige oppsummeringen. Den tar jo alltid moroa ut av denne kalenderen, ja denne nedtellingen til vår mest elskede høytid. Ja, utenom pinsen da, men de har jo ikke pinsekalender?! Why!? Wtf? Whtfy!? Oxford dictionary, where are u when I need u? Nå ble det mye babbel her gitt, men her er oppsettet, det hjelper kanskje litt.
Hohoho, DEN var hjemmelagd, eventuelt sjarmerende om dere er i det humøret. Og selvfølgelig er det noen feil i oppsettet. Del 4 og  5 bytter plass. Del fem skal ha bokstav 12, ikke 11. Og idag, 19, så går er det to bokstaver, og går her i tabellen da over to linjer. Ja, håper ikke det var for forvirrende. Ja, og bildet viser da, øverst, film en osv. Så bare plott inn filmene, og snu den på hodet så er dere snart i mål. Håh! Jeg får hodepine bare av å skrive dette, stakkars de som skal tolke dette, men det er jo bare femteklassinger. Som må tolke altså. Lykke til, skriv inn med ris og ros, ev, ris eller ros, og GOD FERIE, dere som tar ferie idag, dere andre...Får vel ha GOD FERIE når dere tar ferie da.



                                    

2 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig fikk jeg bruk for kurset i rocket engineering! Utfordrende absolutt. Men hvor mange måneder har 3 bokstaver egentlig? Mai og jul?

K sa...

Et slikt kurs kommer alltid godt med. Bare vær glad at kertuunredaksjonen ikke skrev læreboka i rocket engineering, da hadde det blitt urettmessig "sjarmerende". Ja, mai og jul. Og jan. og feb. Og aug og nov. God jul!