søndag 3. desember 2017

Adventskalenderen 2017 - 1

Da prøver vi på en adventskalender i år. Konseptet i år er at vi presenterer en del filmideer vi har under utvikling. For å få en følelse av hva filmen handler om, hvordan den ser ut, føles og så videre har vi valgt å sammenligne de med en del eksisterende filmer, som for eksempel - denne filmideen er hva som ville kommet om Katheryn Bigelow møtte Kazuo Ishiguro på nachspiel i boblebadet til Quentin Tarantino. Så, vi kan ikke love komplette storylines eller storyboards eller noe som helst, men noen gode ideer, så får vi se om de realiseres en gang.

Mannen som snakket baklengs

Denne filmen handler om en mann, i en mellomeuropeisk by, som en dag begynner å snakke baklengs, uten at han skjønner hvorfor. Han blir forfulgt av menn i mørke dresser, og etter hvert kommer han på sporet av en konspirasjon. Filmen er en slags Kafka møter the Fugitive, med Tommy Lee Jones i hovedrollen. 
Og apropos Tommy Lee Jones, i den Mistenkte (1993) spilte han mot en skuespiller som har samme etternavn som et amerikansk bilmerke; hva er første bokstav i denne skuespillerens fornavn?

OK, lykke til, kommenter gjerne. 

2 kommentarer:

Sunniva sa...

Ford hilsen Lea og morfar(Egil)

K sa...

Takk, håper dere liker adventskalenderen og koser dere i adventstiden! Hils alle.