fredag 22. mai 2009

kertuun 40!



Jajamensann, ikke bare feirer vi 40 kertuuns, men vår trofaste leser og vinner av julequizzen Galator har bursdag i dag! Gratulere med dagen! Ellers er kertuun på promoturne, ottAr tar for seg vestlandet mens den gode K har valgt seg Syden (det nest største landet etter Utlandet). Kudos går ut til de kjekke folka på Robot i bergen, der man nå kan få historiens første kertuun i papirutgave! Ha en strålende helg!

6 kommentarer:

Johannes sa...

Takktakk og sjøl gratulerer jeg dere! Blir spennende og se hvor promoturnèen fører Kertuun i framtida. 110110001010110001!

ottAr sa...

jeg ser for meg et gigantisk marked i japan, med påfølgende kertuunklokker, frokostblanding, spill og tilslutt kertuunfilm, et tre timers langt epos uten handling! fan som eg gleder meg!

Anonym sa...

Grattis med #40!!! tjohoo!!! al.

Anonym sa...

Forresten, når kommer forsiden til #40? Den gleder jeg meg til å se, asssss. al tropsyl

kier sa...

sweet damn, koffor tok du kje med en papirutgave te meg ottar?? eg forvente et skinnende eksemplar ventende på meg når eg komme te oslo!

K sa...

Alle som vil skal få papirutgaven av kertuun. Og signert og med hilsen! Og vi skal ha en 150 m høy oppblåsbar dukke av figurer fra kertuun svevende over tokyos skyline. Og forside kommer.