fredag 8. mai 2009

kertuun 38 - FARVESPESIAL







































Aaaaaah! Feast your sore eyes upon this! Kertuun farvespesial i grandios technicolor og tutta colore. Det er da den mystiske Ottar, vår mann innen farver og slikt, som har kolorert den ved hjelp av støv fra mumien i "mumien vender tilbake 2" og en fjær fra fugl føniks fra "fugl føniks 2 - the resurrection". Husker dere i gamle dager da de kjørte farvespesial i conan og fantomet og donald og hvem vet hva? Det er det vi gjør no, og som vanlig - U like? U don like? Ha en super helg - gi hverandre en klem og pass på hverandre.

3 kommentarer:

Johannes sa...

fantomet fargespesial? husker jeg ikke. Må jo ha vært en fest for guder og fylkesmenn..

Conan fargespesial derimot, det sugde alltid balle. Men det gjorde jo ofte Conan uansett. Jaja. Kertuun gjør seg uansett godt både i farge og sorthvitt!

K sa...

Ja fargespesial er nesten alltid et sorgens kapittel i glemmeboka, men fint at du likte denne. Jeg syntes den ble strålende, og jeg kan jo skryte av den siden oTTar har farvelagt. Ved Mithra! og alle de andre gudene i conans fargerike univers...

kier sa...

glemte å sjekke her på en stund, men hjemkomsten e fin! har klemt litt på ottar siden sist, så min del av arbeidet e gjort. hadde fantomet fargespesial? huske at fantomet krønike pleide (pleie?) å vær i farge, mens vanlig e i svart kvitt. og ikkje diss conan, president obama e stor fan!! no joke!