fredag 20. august 2010

kertuun 99...




































Et lite gjensyn med to kjente fjes, hund og katt i en vill hvem-er-hvem-historie, som får de mistenkte til å ligne drømmehagen. Neida, men det er alltid godt med noe kjent før vi tar dere ut i ukjent farvann i en episk historie av episke proposjoner i neste...utgave? av kertuun. Utrolig, nesten hundre kertuun og fanden om jeg vet om det er utgaver, innlegg eller utlegg vi har drevet med... Jaja, koz og god helg! Sees om en uke, og om det er noe dere ønsker dere til 100kertuunsdagen send en mail eller skriv en kommentar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Sitter og koser meg med gamle kertuuns på jobben. Hundre! Det er nesten like mye som ho gamle Petra og hun er i betraktelig dårligere form en Kertuun. Men nå er jo ikke dere hundre år når jeg tenker meg om, men hundre nummer. Men det er sikkert fortsatt litt mindre enn Porno-Rocco. Men så er jo Kertuun mye triveligere enn han uansett.

J-to-the-H-to-the-maddafakkin-NES

K sa...

J-to-the-H-to-the-maddafakkin-NES! Lenge siden vi har sett ditt blide åssyn på disse sider. Det føles noen ganger ut som om kertuuns sider er nettets utgave av en forblåst, nedlagt togstasjon i østre Sibir, så dine kommentarer er alltid gull verdt og plasserer oss, mentalt, tilbake på Broadway. Ja, og takk. Hundre! Forresten, om du ikke kan komme på kertuunfesten på lørdag så sender vi en flaming monkeygod i posten til deg. Eller kan man sende brennende pakker i posten i disse terrortider? Hvem vet? Sneiks onna plein.