fredag 17. juli 2009

kertuun 47 - år 2







































Year 2! Joda, etter den fantastiske feiringen med mang en fet monkeydrink og må jeg få anbefale en monkey in a hammock sånn på tampen. Vel, vi i kertuuns redaksjon er relentless som bill hicks og fortsetter ufortrødent inn i år to. Si gjerne fra om hvordan første året funket for dere. Den oppmerksomme leseren vil kanskje legge merke til at slangen i rute 1 gjennom serien er innom alle verdens dyr før den ender opp som ei slags gås i nest siste rute. Men så går jo verden under så... Jaja, god helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Nei, hvorfor skulle noen tro at dere skulle komme så langt? Det strider imot all logikk! Litt over et år har gått og allerede er Kertuun blitt en tungvekter i det stadig større junk-stripe markedet i norge. Med prestisje tunge utmerkelser som "den gyllede store røde knapp" statuetten, Prooiit-prisen og Nobels explicitteraturpris, er Kertuun på vei i det norske folks underbevissthet med momentum. Så hva skylles denne eksplosive suksessen denne popuære serien har oppnådd? Vi vil forsøke å utforske dette mysteriet litt nærmere etterhvert. Nå litt kavalkade. Al

K sa...

Som sagt, så blir det laget en kertuundokumentar i disse dager. Alt er filmet i dobbel hastighet og oTTAr og K røyker konstant blue master uten filter, går i skjorte med oppbrettede ermer og bukseseler og spiller tromme og kontrabass i et jazzband kalt Al Jolson and the troubled two. Og i svart og kvitt. Og der skal det kavalkaderes over en lav sko... Lav sko? noen som vet hvor det utrykket kommer fra?